x

Prvi LEGO® Certified Store otvoren u shopping centru Alta!

Prvi LEGO® Certified Store svečano je otvoren na drugom spratu Alta Shopping Centra, uz prisustvo mnogobrojnih fanova ovoga poznatog danskog branda, kao i mnogih ličnosti iz javnog života zajedno sa svojim najmlađima.  Prodavnicu su svečano otvorili Azra Ćurevac, direktor LEGO® Store u Sarajevu i Elvir Bolić, bivši reprezentativac BiH u fudbalu. 

Nova prodavnica, koja zauzima skoro 140 kvadratnih metara, koncipirana je prema strogim LEGO® standardima koji se primjenjuju širom svijeta. Direktan je rezultat želje LEGO®  fanova za još veći izbor njihovih omiljenih igračaka, koje su do sada kupovali u LEGO Monobrand prodavnici, smještenoj u istom centru. 

 

Mnogobrojni LEGO® fanovi će sigurno biti oduševljeni što će nova prodavnica u svojoj ponuditi  konačno imati LEGO Pick-A-Brick zid, koji im omogućava kupovinu kockica na kilogram,  kao i Build-A-Mini specijalizirani kutak, koji nudi hiljade različitih kombinacija za izradu jedinstvenih LEGO® figurica, fantastične brandirane LEGO® proizvode, kao i sve do sada dostupne kolekcije.

 

LEGO® Store pripremio je i čitav niz posebnih ponuda na dan otvaranja, koje će zavisiti od iznosa koji potrošite na vaše omiljene igračke tog dana. 

 

Pripremljene su i 3 nagrade, čije izvlačenje je sedam dana nakon otvaranja prodavnice. Sve informacije u vezi otvaranja i posebnih ponuda možete provjeriti na Facebook stranici:
https://hr-hr.facebook.com/SvijetKockica/ 

 

LEGO® je privatna, porodična kompanija sa sjedištem u Billundu, Danska. Kompanija je osnovana 1932. godine i danas je moguće kupiti LEGO® proizvode u više od 140 zemalja širom svijeta. Ime kompanije je osmislio Ole Kirk Kristiansen, njen osnivač i bivši predsjednik i generalni direktor LEGO Grupe. On je igračke koje su proizvodili nazvao prema danskom izrazu “leg godt” ili “lijepo se igraj”.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.