x

Prvi žestoki okršaj Kije i Lune, prštale prozivke: Sad mora da je oženi, glupo je da ostanu u WC-u!

Kristina Kockar malo prije 15 časova počela je da priča o svom odnosu sa Slobodanom Radanovićem, nakon što je Jelena Golubović počela da je pita vezano za njega i njihov odnos. Kristina je rekla da joj jeste bilo jako teško i da to ne može da se opiše riječima, ali da joj je još teže bilo zbog porodice koja je sve to morala da gleda, kao i zbog zajedničkih prijatelja koji su takođe vrlo teško podnijeli cijelu situaciju i javnu prevaru.

Međutim, Kija je onda uputila i jedan oštar komentar, dok je Luna Đogani sa Sanjom Stanković i Zoranom Stefanov sve slušala.

 

- Mi imamo zajedničke prijatelje, to su isti ljudi... Dok je bio sa mnom bio je u drugim krugovima, on to zna. Sad neka ide po splavovima - rekla je Kija.

 

Međutim, Luna je počela sa svog kreveta da odgovora Kiji.

 

- On je mene izabrao, može da priča šta hoće! - rekla je Luna.

 

Iako se do tog trenutka suzdržavala od komentara vezanih za Lunu, Kija je u tom trenutku rekla:

 

- Ja njega vrlo dobro znam, znam da ne bi prvi prišao nikome, jer je malo mutav za te stvari, za muvanje. Da nije ona njega prva napadala, ne bi on to prvi uradio. Poslije dva mjeseca vjerovatno bi... Bi, bi...ali odmah ne - rekla je Kija.

 

- Ja da sam kučka iskopala bih joj oči. Njihova najveća kazna je da ostanu zajedno -  rekla je Kia što je razbijesnilo Lunu.

 

- Slobo, jesi čuo? Jesi čuo šta je rekla? - pitala je Luna Slobu.

 

- Ma neka... - odgovorio je.

 

- Sad ja treba da budem kučka i da ti kažem da joj više ne prilaziš! - odbrusila je Luna.

 

- Šta, neko će da me ubije kad izađem napolje? (smijeh) - dodala je Luna kao komentar na Kijine riječi da im je ``najveća kazna da ostanu zajedno``.

 

- Njoj nije učinio uslugu sigurno, sad mora da se razvede i da je oženi. Glupo je da ostanu po WC-u, je l` tako? (smijeh) - počela je da se zeza Kija.

 

- Kuku meni, gdje sam ja došla? Ološi! - prokomentarisala je Luna.

 

- Mene zanima samo način na koji je to urađeno, ništa drugo. To je jako jadno - rekla je smireno Kija.

 

- Jadna ti... - rekla je Luna.

 

- Slobodno možeš da dođeš, ne moraš da prisluškuješ tu - obratila se Kija Slobi.

 

- Čujem ja dobro - rekao je.

 

- Pa ti znaš da ja glasno pričam - nasmijala se Kija.

 

- Ja sam tebi rekla da mogu da te pljunem i obrnuto. Samo ti i ja imamo pravo na to. To je ta hemija između nas dvoje (smijeh) - nastavila je Kija.

 

- Njemu treba lova, on treba da pobijedi. To svi kažu, Slobodane, da treba da pobijediš. Zaslužio si svaki cent. Ako neko zaslužuje, ti zaslužuješ. A i treba ti, realno... Skupi su spotovi i pjesme, zar ne? - pitala ga je, na šta je on dao potvrdan odgovor.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.