x

Prvo mora na čišćenje, pa ću da je primim u kuću! Šokantne izjave Marka DNK o Divni i tome šta je čeka poslije Zadruge!

Marko Kocić poznatiji kao Marko DNK diskvalifikovan je iz Zadruge zbog fizičkog napada. Njegova supruga Divna DNK je ostala u rijalitiju, u kojem je prije nekoliko noći Banetu Čolaku otvoreno prišla i rekla da želi da ima s*ks sa njim, te da je zaljubljena u njega i da je Marko ne zanima. Kako je istakla, Marku ne mora ni da se vrati pošto ju je maltretirao, izbacivao iz kuće i varao.

Tim povodom pozvali smo Marka koji je iznio niz šokantnih izjava, počevši od te da Divna slobodno može da ima s*ks sa kim želi, ali ukoliko se desi da ostane u drugom stanju - on ima svoje uslove.

 

- Svaki dan pratim ``Zadrugu``, čuo sam šta je Divna rekla! Nije valjda toliko poludjela! Ne znam šta da radim ako ostane trudna sa nekim... Ja ću da joj kažem: ``Idi na čišćenje``! Prvo da ode na čišćenje, pa ću onda da je primim, drugačije mi ne pada na napamet, da primim nečije dijete... Mi se volimo, ali me ne zanima koji je mjesec! Peti, šesti... Sa djetetom neću da je primim! - kaže Marko za Telegraf.

 

Kako kaže, Divni i Banetu u oči bi rekao sve što ima, kada bi se vratio u rijaliti.

 

- Zašto bi se svađao i glupirao zabadava? Ja bi mu kazao u oči: ``To je glupo, žena je udata!``. Njoj bih rekao da je dvolična, imaš čovjeka, a tako radiš! Razgovarao bih sa njom, rekao bih Banetu da je udata žena, ali ako ona hoće to da radi, ja neću da se miješam. Rekao bih joj: ``Nisi naivna, nisi dijete, imaš 25 godina!``. Ako ide kod svakoga u krevet, onda mi nije žena. Ne bih je odmah ostavio, prvo bi lijepo razgovarao sa njom -priča Marko.

 

Kada smo pitali Marka šta bi uradio kada bi ga Divna ostavila, on je već imao spreman odgovor, a tiče se njihove kćerkice Kristine koja je i dalje u hraniteljskoj porodici!

 

- Dijete ne može da uzme uopšte bez mene. Ja dijete i sad mogu odmah da uzmem iz socijalnog, bilo je kod mene. Divna bez mene ne može da uzme dijete, jer treba moj potpis. A džabe bi išla da uzme dijete, njen potpis ne vrijedi, samo moj, ja mogu da uzmem dijete u pola dana u pola noći, ako se ona ponaša po njenom ja mogu da joj zabranim da viđa dijete. Ne bi joj zabranio, ali ne bi joj dao da uzme dijete kad bi me napustila. Ali znam da neće da me napusti, ona ne može bez s*ksa, gledao sam Bane joj je rekao da je daleko i da ne mogu da budu zajedno i da se viđaju - tvrdi Marko, iako su nam nadležni u Centru za socijalni rad u Svilajncu rekli da Marko bez Divne nikako ne može sam da brine o djetetu, jer za to po njihovoj procjeni nije sposoban.

 

- Kad bi me napustila tražio bih drugu, ne bih lupao glavu i nervirao se - priča Kocić.

 

S obzirom na to da se Divna često žali na njihov brak, Marko kaže da je problema bilo u početku, a ne sada.

 

- U početku smo se svađali, jedanput sam je išamarao, možda i dva, tri puta. Posvađamo se, a poneki put ja izađem i sklonim se . U početku sam je šamarao, kad smo se tek uzeli. Od tad se više ne ponavlja, lijepo se slažemo, dogovaramo, sadimo baštu... - prisećao se on.

 

Marko se pohvalio i time da je mogao da ima s*ks sa par zadrugarki, ali da zbog Divne i raznih polnih bolesti to nije učinio.

 

- Ja sam mogao da imam 2, 3 u Zadruzi... Da imam s*ks sa njima. Ali, šta ako one imaju neku bolest, pa mi prenesu? Mogao sam sa Macom i Minom...  Nisam htio seks u ``Zadruzi`` ni zbog Divne ni zbog bolesti - kaže Marko.

 

Marko tvrdi da nakon izlaska iz rijalitija živi potpuno normalno, da ne izlazi pretjerano i da većinu vremena provodi kod kuće, a žene kako kaže ne juri već strpljivo čeka da Divna izađe iz ``Zadruge``.

 

- Ne interesuje me nijedna, idem do grada, dođem kući... Ne izlazim po kafićima, ne zanima me nijedna. Nijednu nisam doveo kući! - tvrdi Kocić.

 

Za kraj, Marko nam je rekao kako su ga iz produkcije ``Zadruge`` zvali da se vrati u kuću, te da će uskoro to i učiniti.

 

- Zvali su me i rekli: ``Imaš šansu da se vratiš``. Vratio bih se, naravno, i ne bi mi se više ono desilo - završava Marko.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.