x

Pukao pred narodom: Pijani Šaban se posvađao sa Gocom u Beču!

Šabanu Šauliću je baš pao mrak na oči. Kako piše tabloid Scandal, pjevač je nedavno napao svoju ženu Gocu pred mnogo ljudi na jednom veselju u Beču. 

Naime, Šaban je pred zoru dobio nekoliko hiljada eura bakšiša za par pjesama, a Goca je po navici požurila što prije da uzme pare i strpa ih u svoju torbu, što je inače radila tokom cijele Šabanove karijere, međutim, muž joj ovoga puta nije dozvolio da ga opelješi. 

 

- Gdje si pošla, to su moje pare, ne dam ti ni dinara. To je moj krvavo zarađen novac, potrošiću ga kako ja želim - siktao je kralj narodne muzike na ženu. 

 

Sa druge strane, namazana Goca, odmah je ukapirala da joj se muž malo nacrvcao i da hoće da nastavi sa pićem, pa je spustila loptu i rekla mu: Dobro gazda, kako ti kažeš! 

 

Poslao je u hotel, pa se provodio u bečkim kafanama

 

I mada je pokušala da ga odvrati od kafane, na kraju se povukla. Tada je neko od gostiju prokomentarisao kako je Goca mudra jer je popustila, ali da će sigurno mužu očitati bukvicu kad se otrijezni. Šaban je pak uzeo par hiljada eura i sa drugovima otišao dalje da pije po bečkim kafanama, a ženu je iskusno poslao na spavanje. U hotel se vratio u ranu zoru, a očevici iz aviona nam prepričavaju da tokom leta do Beograda Šaulići nisu ni riječ progovorili. Šaban je bio mamuran, a Goca bijesna, ali nemoćna da ovog puta izdominira. Izgleda da je Šaban konačno riješio da pokaže svima ko je gazda. Ako, nikad nije kasno!

 

Podsjećamo, nedavno smo pisali o tome kako je Šaban riješio da sve finansije preuzme u svoje ruke, jer mu je žena branila da kupi jedan plac uz vikendicu koju ima. Više o tome čitajte na: Šaban NAPAO Gocu: DOSTA si mi UZIMALA pare!

 

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.