x

RADA MANOJLOVIĆ PRAVI PROBLEME: Saša Popović potpuno ODLIJEPIO, pa kamermanima naredio...

Pjevačica Rada Manojlović poznata je kao neko ko stalno kasni, ali je ovaj put pretjerala. Ne samo da ju je čekao dečko Haris Berković već ju je čekao i direktor Saša Popović. Radmila je na snimanje emisije ``Grand specijal`` došla sa dva i po sata zakašnjenja.

``Svi dobro znaju da Rada zbog obaveza i nastupa sa kojih dolazi pravo na emisije kasni, ali je ovog puta pretjerala. I Haris, i Saša su navikli da je čekaju ali kada je prošlo dva sata svi postali nervozni. U studiju su bili i Stoja, Čeda Čvorak i Ilda. Niko nije mogao da vjeruje da je nema``, prepričava situaciju naš izvor koji se zatekao na licu mjesta.

 

``Zvali su je nekoliko puta, a ona ih je uvjeravala da stiže. Na kraju je Popović potpuno pukao jer više nisu znali šta da rade, pa je tražio od kamermana, organizatora i režije da se uključe i da će početi emisiju bez nje``, objašnjava naš izvor.

 

On ističe da je Rada u posljednjem trenutku utrčala u emisiju.

 

``Taman kada je Saša počeo da najavljuje goste, Rada je stigla i utrčala u studio. Sjela je brzo i nije bilo vremena za pravdanje ili raspravu``, ističe naš izvor.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.