x

RADA MOLI DOKTORE: Molim vas, spasite me da NE UMREM OD RAKA!

Budući da ima genetske predispozicije za malignitet jer joj je majka veoma mlada preminula od raka grlića materice, pjevačica Rada Manojlović redovno se kontroliše i vadi krv na svakih nekoliko mjeseci. Do sada je uvijek sve bilo u najboljem redu, međutim, posljednji nalazi bili su veoma loši, zbog čega se prepala.

Sedimentacija joj je znatno viša od dozvoljene, zbog čega je Rada odmah pojurila kod ljekara kako bi uradila tumor markere. Kako je ispričao izvor blizak pjevačici, ljekari su joj objasnili da ne treba da paniči, iako spada u rizičnu grupu žena kada su ove maligne bolesti u pitanju, međutim, ona je zakukala:

 

- Molim vas, spasite me da ne umrem - zavapila je pjevačica, a potom zakazala magnetnu rezonancu.

 

Rezultati još uvijek nisu stigli, a pjevačica je već počela da radi na poboljšanju svog zdravstvenog stanja - zdravije se hrani, više spava i donijela je odluku da se riješi stresa, jednog od najvećih okidača za ove bolesti.

 

Takođe, brigu o njenom zdravlju povjeriće najboljim stručnjacima kod nas i čvrsto vjeruje da će se na kraju, ipak, ispostaviti da je paničila bez razloga.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.