x

RADA RAZBIJESNILA KOLEGE: Uradila je nešto što se nikome nije dopalo!

Otkad je na estradnoj sceni jedna od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije Rada Manojlović često kasni. Svi iz njenog okruženja uglavnom su na to navikli, ali je posljednji put uspjela da pređe sve granice i da izazove burne reakcije.

Rada Manojlović je zaboravila ili se namjerno nije pojavila na snimanju šoua „Neki novi klinci“, u kom je članica žirija. Organizatori su je zvali nekoliko puta, ali se ona nije javljala na telefon i na kraju je umjesto nje, vanredno na njenu poziciju uskočila Jelena Kostov.

 

Rada se pojavila sa čak tri sata zakašnjenja. Sa svih strana su pljuštale prozivke da je neprofesionalna i da ne poštuje ostale. Slične zamjerke su joj uputile i prisutne kolege u žiriju, koje nisu bile srećne zbog njenog stava. Rada se nije obazirala na reakcije drugih. Umjesto toga, ona je sjela da jede. Cijela ekipa morala je da sačeka, iako je trebalo da se snimaju još dvije emisije.

 

``Izgleda da je Rada bila baš gladna. Nije marila što su je grudi čekali i što im predstoji još puno posla. Ali kad je završila prionuli smo na posao``, kaže nam izvor koji je bio na snimanju.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.