x

RADIO JE DVA POSLA KAKO BI DJEVOJCI KUPIO PRSTEN: Pred vjeridbu je saznao užasnu istinu o njoj!

Neimenovani Indijac star 28 godina preko Fejsbuka našao, kako je mislio, djevojku svojih snova. U pitanju je bila Kerol Braun, i bila je baš ono što je on tražio. Prijatna, komnunikativna, lijepa, zgodna. Redovno su se dopisivali, ona mu je slala svoje provokativne fotografije i snimke iz teretane, a on je svakog dana sve više i više padao na nju.

Uostalom, poslije ovakvih slika, ko ne bi pao na čari djevojke? Indijac je već počeo da priprema vjeridbu, i krenuo da radi dva posla kako bi mogao da priušti vjerenički prsten.

 

Onda je shvatio užasnu istinu - Kerol Braun, barem takvu kakvu je on ne poznaje, ne postoji. Kerol je krala slike fitnes menadžerke Kortni Vilsnag i predstavljala se kao ona.

 

Sve mu je postalo sumnjivo zato što je Kerol bila uvijek raspoložena da pošalje snimke i slike, ali nikad da priča uživo sa njim, da je vidi preko kamere. Počeo je da kopa malo dublje i saznao je surovu istinu.

 

``Zaista sam povrijeđen, jako sam je volio. Imao sam već dvije ponude za brak, ali odbio sam zbog nje. Toliko me boli da ne mogu da dišem. Ne znam ni šta da kažem prijateljima i porodici``, kaže ovaj momak. Jedno je sigurno - on djevojku preko interneta sigurno neće više tražiti.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.