x

RADOST U PORODICI BABAJIĆ: Lejla i Adnan postaju roditelji!

Popularni Živiničanin - Adnan Babajić, sa adresom prebivališta u Čikagu, uskoro će postati otac, saznaje Ekskluziva.ba portal. On i njegova supruga Lejla će krajem septembra postati roditelji dječaka, potvrdio je izvor blizak paru.

Lejla i Adnan Babaji?

Pobjednik prvog velikog muzičkog rijalitija u regiji ``Operacije trijumf`` Adnan Babajić ima povoda za slavlje. Kao što je poznato, posao mu odlično ide - nedavno je imao uspješnu turneju po Americi, zajedno sa Marijom Šerifović, ali najveću radost donose najbliži, pa mu i na privatnom polju cvjetaju ruže. 

 

Prvi put otac

 

Adnan Babajić i njegova supruga Lejla će se ostvariti u ulozi roditelja, potvrđeno je za Ekskluziva.ba portal. Ovu informaciju je otkrio izvor blizak ovom paru. Kako saznajemo, Adnan će postati otac dječaka, i to krajem septembra ove godine. 

 

Kada smo pozvali Adnana, pjevač je potvrdio informaciju i kratko rekao kako zajedno sa suprugom Lejlom željno iščekuje trenutak kada će ugledati svoju bebu, kao i to da su već počeli sa pripremama za doček i kupovinom odjeće. 

 

Podsjećamo, Lejla i Adnan su se u septembru 2014. godine po šerijatskim propisima vjenčali u džamiji u Živinicama, da bi u januaru 2015. godine u Čikagu, gdje i danas žive, obavili građansko vjenčanje. Svakako, ekipa Ekskluziva.ba portala budućim roditeljima upućuje iskrene čestitke i želi sve najbolje. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.