x

RAŠČUPANA, PODBUHLA I BEZ ŠMINKE: Viki Miljković ne liči na sebe!

Viki Miljković bi najvjerovatnije spalila ovu fotku da može, ali, na njenu žalost, ne može! Jedino bi joj možda upalilo kad bi negirala da je to ona, pošto je svakako teško povjerovati da je ovo pjevačica koju pod kompletnom šminkom viđamo na malim ekranima. Ipak, fotografi su je prepoznali i ovjekovečili to na plaži u Pržnu, gdje ima svoj stan, u kom boravi svake godine s porodicom. 

Neprepoznatljiva

 

To je sasvim dovoljna smjernica - ukazuje da je zaista ona na ovoj slici, s obzirom na to da je tu činjenicu po njenom izgledu veoma teško utvrditi. Jeste da je ovdje riječ o njenom pravom licu, ali ruku na srce, prosto nismo navikli da je viđamo ovakvu.

 

Kako je Viki u ovom dijelu Crnogorskog primorja domaća, jer je svi poznaju i pozdravljaju kad je sretnu, ona se izgleda potpuno opustila, pa se uopšte ne dotjeruje. Znamo da brojne njene koleginice vode računa čak i o tome kako odlaze na plažu, što se za nju nikako ne bi moglo reći. 

 

Trčkarala za sinom

 

Miljkovićeva je bez šminke, s neobavezno podignutom kosom, provela popodnevne sate na obali pored mora trčkarajući za sinom sve vrijeme, dok se njen suprug Taške izležavao na ležaljci. 

 

Folkerka se čak nije ni skinula u kupaći. Sreća za nju je što je takvu niko od onih koji je znaju kao dotjeranu pjevačicu ovdje nije prepoznao, pa samim tim ni obratio pažnju na prosječnu ženu koja boravi pored njih na plaži.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.