x

RASKRINKANA UČESNICA PAROVA: Otkrivena prava istina o Atini Ferari, ovo je pokušala sakriti!

Kristina Marković ili Atina Ferari, osim što je izmislila da je udata, što je demantovao njen „muž“ Srećko Gajić Krečar, slagala je da studira kriminalistiku u Zagrebu, tvrde oni koji je poznaju. Učesnica „Parova“ hvali se da će, čim bude izašla iz vile, napisati knjigu, ali i diplomirati i postati policajka. To bi možda i bilo ostvarivo da ima diplomu srednje škole, ali je nema, pošto se u njoj zadržala svega mjesec dana, kaže dobro obaviješten izvor.

- Atina je poslije završene OŠ „Nikola Tesla“ u Vinči upisala srednju GSP, ali je nije završila - kaže jedan Atinin prijatelj.

 

Ekipa Kurira posjetila je školu GSP na Crvenom krstu, ali je direktor Predrag Mihailović nije htio da priča o Atini Ferari.

 

- Neću da čujem za to. Srce bi me izdalo da uključim te „Parove“. Ne mogu da vam pomognem zbog zaštite podataka. Samo ta osoba ima pravo da traži potvrdu o tome da li je završila školu - kaže Mihailović.Predhodno smo posjetili i Atininu osnovnu školu u Vinči, gdje nas je primio pomoćnik direktora Dragoljub Gačić.

 

- Na osnovu ocjena mogu da kažem da je Kristina bila marljiv đak, nije pravila skandale, a šta je dalje radila, to ne znam. Osmi razred je završila s dobrim uspjehom, a imala je peticu iz historije i likovnog - priča Gačić.

 

Atinin brat Krsto Marković kaže da zna sve o svojoj sestri, ali nije bio rad da priča o njenom školovanju.

 

- Pošto ste već informisani, nema potrebe da se ja miješam - poručio nam je Krsto.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.