x

RASTA SE VRATIO ANI U STAN: Definitivno se pomirili! Ovo ih je odalo!

Ana i Rasta su ponovo zajedno! Bračni par Đurić - Nikolić je priče o pomirenju podgrijao ranijim paparazzo snimcima gdje su nasmijani u istom društvu, ali i zakazivanjem  zajedničkog koncerta u Skopju. Sada se Rasta, slučajno ili namjerno, odao svojom objavom na Instagramu, koja je nastala u stanu Nikolićeve. 

Nakon što su zvanično potvrdili kako su se razveli, mediji u Srbiji su prozivali bračni par, Anu Nikolić i Stefana Đurića Rastu, kako je sve to medijski trik i privlačenje pažnje pred izlazak Aninih novih pjesama. Sumnju u to su podgrijali paparazzo snimci na kojima je par nasmijan.

 

I dok su jedni pohvalili njihov korektan odnos zbog kćerkice koju imaju, te smatrali da se pravi ljudi nakon razvoda tako i ponašaju, drugi su sumnjali u priču oko bračnog kraha.

 

Nakon što je razvod objelodanjen, Rasta je napustio njihov porodični dom, koji je Ana ranije stekla i uredila po svojoj želji. Njih dvoje su prije jedan dan na svojim profilima najavili zajednički koncert u dvorani Boris Trajkovski u Skopju, zakazan 16. februara, što je dodatno podgrijalo sumnje da između njih ima nešto više od kolegijalnog odnosa.

 

Da stvar bude zanimljivija, Rasta je danas objavio snimak nastao upravo u Aninom stanu. Na klipu se vidi dnevni boravak, te traka za trčanje. A ``pročešljate`` li Anin profil vidjećete kako je u pitanju upravo njen dnevni boravak. Da li su krenuli iznova zajedničkim životom ili je Rasta svratio do Ane zbog dogovora oko koncerta ili možda kako bi vidio njihovu kćerkicu, znaju samo njih dvoje. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.