x

RAZOTKRIVENA VELIKA TAJNA ERE OJDANIĆA: Kolega ga odao da djevojkama plaća 50 eura za...

Poznato je da je Era Ojdanić naklonjen mlađim djevojkama i da se uvijek ponosio time, a njegov kolega Bora Drljača ističe da nježniji pol ne pada na pjevačev šarm, već na novčanice. Naime, Drljača je na jednom snimanju, u trenutku kada su se pojavili Era i njegova djevojka Marija, sa kojom je folker više od pet mjeseci u vezi, prokomentarisao da i on može kao Ojdanić da plati 50 eura…

Dok su fotografi slikali njih dvoje kako se ljube, Bora je bijesno dobacio:

 

– Vidi ovog Eru, plati 50 eura i onda šeta djevojku. Sada je on zanimljiv jer kao ima djevojku, mladu. Pa, i ja sam mogao da dam po 50 eura i da dovedem dvije ovdje da me ljube – pričao je stari “vuk”, da bi zatim ustao i počeo da grli Maru, sve dok Era nije skočio na njega rekavši mu da skloni ruke sa njegove djevojke.

 

– Boro, šta si navalio? Bježi tamo, to ja čuvam – odbrusio je Ojdanić kolegi.

 

Atraktivna crnka unijela je pometnju kod kolega koji su i van scene najbolji prijatelji. Bar su bili do ovog momenta.

 

Ovim povodom Alo! je nazvao Eru, koji se iznenadio Borinom izjavom.

 

– Bora je moj drug, ne znam zašto je to rekao. Pa to nije tako, Mara je ljubav moja. Normalno je i džentlmenski da svojoj ženi poklanjaš nešto, ali nije ona zbog toga sa mnom. Kakvih crnih 50 eura?! Uostalom, evo je ona pored mene, pa neka vam ona kaže – izjavio je Ojdanić i na telefon dao svoju dragu.

 

– Ja nisam takva djevojka, degutantno mi je to što je Bora rekao. Pa, danas na ulici ne možeš da nađeš bilo koju za 50 eura. Ja nisam klinka, izgrađena sam ličnost. Uvijek me Era obraduje nekim poklonom, ali ja nisam sa njim zbog toga. On je medijska ličnost i zato nas osuđuju. A, što se Bore tiče, malo sam iznenađena – izjavila je pjevačeva djevojka.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.