x

RAZVOD SAMO SEDAM DANA NAKON VJENČANJA: Kada čujete razlog ostat ćete u šoku!

Nigerijka Aisha Dannupawa stigla je na sud s papirima za razvod samo sedam dana nakon što se udala. Kada je upitana zašto se razvodi tako brzo, majka troje djece šokirala je apsolutno sve na sudu.

- Moj suprug ima preveliki.To je jedini razlog... Sudija iz nigerijske pokrajine Zamfara ostao je u čudu gledati, ali gospođa Dannupawa je mrtva-hladna vrtjela svoju priču, prenosi britanski Mirror.

 

- Prvi brak mi je propao i kada sam upoznala Alija, pomislila sam da mi je u životu ponovno krenulo. Međutim, idila je trajala vrlo kratko, do naše prve bračne noći... Mjesto radnje bila je kuća od Alijevih roditelja. Aisha se jako veselila tom trenutku, a kad ono...

 

- Bila je to noćna mora. Umjesto da uživamu u tom činu, proživila sam pravu traumu. Bio mu je prevelik i ja to nisam mogla podnijeti...

 

Uplakana Aisha nakon te večeri otrčala je kod majke pitajući je za savjet, ali umjesto razgovora dobila je tablete koje će joj smanjiti bol.

 

- Nije pomoglo, druga večer bila je traumatična poput prve. Ništa mi nije drugo preostalo nego zatražiti razvod.

 

S druge strane, sramežljivi i pomalo ponosni Ali i sam je na sudu priznao da mu je veći od prosječnog. Također, pristao je na razvod, ali samo pod uslovom a mu se nadoknadi novac od miraza. 

(Dnevni avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.