x

REGIJA PLAČE! Pjevačica OBOLJELA OD RAKA naježila domaću javnost: I onda odustanem...

Folk pjevačica Dona Ares nastavlja borbu sa rakom. Nakon svake nove terapije, pjevačica se često oglašava na društvenim mrežama i obavještava svoje pratioce o svom stanju. Dona često ima objave koje mnogima natjeraju suze na oči. Ona je veliki borac i svi se mole da će uspjeti da se izvuče iz zla koje je zadesilo. 

Njeni pratioci joj konstantni pružaju podrđku preko društvenih mreža i emotivno reaguju na svaku njenu objavu jer se vidi da je iz čista i iz srca. Često ima oscilacija u raspoloženju i stanjima, ali mnogi joj se dive na snazi koju pokazuje i upornosti da pobijedi opaku bolest.

 

Ipak, Donina posljednja objava pokazuje da pjevačica nije baš u savršenom psihičkom stanju, a brojni fanovi su odmah prokomentarisali da mora biti jaka.

 

- Ponekad imam inspiracije za 100 statusa, ali na kraju ne napišem ništa, jer znam da bi me malo ko razumio.. ili možda niko... i onda odustanem i ne napišem ništa. Da je hemoterapija jedina noćna mora sve bi bilo puno jednostavnije. A nije, ima još. Ovako trčanje sa jednog odjeljenja na drugo - stavila je Dona u opisu i dotakla srca svih.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.