x

RODITELJI MONSTRUMA NISU DOŠLI NA SAHRANU MALOG MIHAILA (4): Objasnila zašto se nije ispratila unuka na posljednji počinak!

BEOGRAD - Majka Marka Nikolića, koji je prošle nedjelje ubio bivšu nevjenčanu suprugu Maju i njihovog sina Mihaila (4), rekla je da suprug i ona nisu bili unuku na sahrani jer su željeli da izbjegnu konflikt s porodicom Maje Đorđević.

- Toliko je svega objavljeno u novinama da se više ne zna šta je prava istina. Ne daj bože nikome ovo što je nas zadesilo. Nema opravdanja za ovo što je moj sin uradio i vjerujte, ne znam kako ćemo preživjeti sve ovo... Mihailo je bio duša od djeteta, pametan, vaspitan, inteligentan, uvijek nasmijan, jedno veselo dijete... - rekla je za Kurir majka Marka Nikolića.

 

Ona je dodala da će unučetu zapaliti svijeću i obići grob, ali daleko od očiju javnosti.

 

- Molim vas, pustite nas da žalimo za unučetom i da se od njega oprostimo onako kako mi znamo - rekla je uplakana žena.

 

Podsjetimo, Marko je viđao dijete i predavao ga u prostorijama Centra za socijalni rad. Tokom jučerašnje posjete, kada je trebalo sina da vrati majci, Marko ga je doneo onesviješćenog, a Maja je potrčala da spase sina.

 

U tom trenutku je izvadio nož i izbo je više puta, a ona je pokušala da pobjegne. Međutim, poslije dva-tri koraka je izdahnula, a on je napao radnike koji su prišli da joj pomognu.

 

Jednoj radnici je odsjekao prst, a drugom je isjekao lice, poslije čega je uhapšen.

 

``Djetetu je pričao do posljednjeg dana da će zaklati njega, mamu i tetku``, otkriva Branislava stravične detalje ove tragedije za Kurir.

 

Ona je sa sestrom platila prošle godine vještačenje u ``Lazi Lazareviću``, gdje je ustanovljeno da ima čak 6 poremećaja ličnosti.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.