x

RODITELJI TANJE SAVIĆ NA IVICI GLADI: Traže socijalnu pomoć!

Tanja Savić je već mjesecima u suzama jer ne može da obuzda svoje roditelje da je ne brukaju i ne blamiraju. Jedva ih je natjerala da prestanu da traže novac od socijalne službe u Smederevu jer su čuli da mnogi tako uzimaju fine pare za život. 

Iako im Tanja Savić šalje svakog mjeseca novac, oni su htjeli da iskoriste to šro nisu u stalnom radnom odnosu, pa imaju prava na dio para kao socijalni slučajevi, što je pjevačicu izludjelo. Vikala je i molila ih da prestanu, da će im davati pare koliko im treba, samo da je ne blamiraju jer radnici socijalne službe već bruje o tome. 

 

- Oni su pokušali par puta jer smo i mi to uradili, ali mi zaista nemamo para, njima šalje kćerka svakog mjeseca, a drugo, i sin i druga kćerka im rade, ne znam ko je tu prijavljen, a ko nije, ali bez para nisu, a opet im je sve to bilo malo, pa hoće i novac od socijalne službe, bio je haos oko toga. Tanja je jedva uspjela da ih spriječi da to urade, ali su išli tamo i svađali se, ne znam ni ja kakav je to sve gaos bio. Pozvali smo i Tanjinu majku Živanu da čujemo njen komentar na ovu priču: 

 

- Ma kakva socijalna služba, pa moj muž radi nekoliko poslova da bismo preživjeli, uostalom to je naša privatna stvar šta mi radimo. Snalazimo se kako znamo i umijemo da bismo preživjeli, nikoga ne opterećujemo, niti pričamo o tome - izjavila je majka Živana. 

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.