x

RONALDO U NOVOM S*KS SKANDALU: Smuvao starletu Natašu Sofiju, ona otkrila detalje o kojima bruji cijeli svijet!

Fudbaler Reala koji je u ponedjeljak dobio nagradu FIFA za najboljeg fudbalera godine navodno je imao burnu noć sa starletom Natašom Sofijom. Starleta je izašla u javnost sa pričom o vreloj noći poslije koje je dobila 300 eura za taksi. Medijima je dostavila i poruke koje joj je slao slavni Portugalac.

Prema riječima 21-godišnje starlete, ona se sastala sa fudbalerom poslije nekoliko prepiski. Otkrila je da je Ronaldu poslala poruku preko Instagrama i da je on odmah odgovorio, a da je u svojim porukama uvijek naglašavao da želi da ima s*ks s njom.

 

- Poslala sam mu poruku oko 5 sati ujutro. Ni sama ne znam zašto sam se odlučila na taj korak. Bila sam zaprepašćena kad mi je on odmah odgovorio. Poslao mi je znak pitanja i tako je sve krenulo.

 

Prepiska je uvijek imala s*ksualnu konotaciju.

 

- Kristijano je pokazao interesovanje za moje godine i za moje fizičke mjere. Pitao me da mu pošaljem fotografije i ja sam to uradila. Fotografije, video snimke, sve što je tražio. Rekao je da želi da me vidi. Naši razgovori su se svodili na priču oko s*ksa, kada i gdje da se vidimo.

 

Nataša je dodala i da je u svim kriterijumima zadovoljila Ronalda.

 

- Pitao me je koliko imam godina. Kada sam odgovorila da imam 21 godinu, odgovorio je: ``Vrh! Mlada i sa dobrim tijelom``.

 

S obzirom da je Ronaldo poznata ličnost i da ga paparaci prate u stopu, bilo je teško da organizuju sastanak, ali se i to desilo u jednom poznatom hotelu u kome su, kako je starleta precizirala ``imali intenzivnu noć``.

 

Ovo nije prvi put da se Ronaldo nalazi u centru s*ks skandala. Kako je Kurir ranije pisao, Ronaldo je 2010. godine pristao da plati 375.000 dolara ženi iz Sjedinjenih američkih država koja ga je optužila za silovanje. Za taj novac je pristala da zauvijek ćuti o onome što se deilo u noći 13. juna 2009. godine u Las Vegasu.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.