x

Rada Manojlović bijesna na koleginicu koja je pokušala da joj rasturi vezu sa Harisom!

Pjevačica Rada Manojlović izaziva veliku pažnju gdje god da se pojavi, i šta god da kaže. Tako je otkrila, gostujući u emisiji ``Magazin In``, da je jedna renomirana pjevačica pokušala da joj rasturi vezu sa voljenim kolegom Harisom Berkovićem.

Rada je sada, kako kaže, sretna u vezi, ali je i dalje ljuta na koleginicu koja ga je savjetovala da ne bude s njom, jednom prilikom kad ga je srela.

 

- Jedna starija, jako velika zvijezda, svi mislimo da je ispunjena, srela je mog Harisa na aerodromu, mene zna na ``ćao-ćao``, a tek njega ne zna - počela je Rada.

 

- U to vrijeme se pislao po tabloidima kako su moji protiv te veze, kako su njegovi protiv te veze, kako je njegov otac navodno davao neke intervjue ``šta će ti ona, starija je od tebe, ti si mlad, treba da proživiš, nemoj da se vezuješ``. I zamisli ti nju, šta je ona njemu rekla! Ona njemu na to kaže ``slušaj oca, on ti misli dobro``. Pa, majku ti tvoju! - ispričala je pjevačica otvoreno pokazavši da se još uvijek nije obračunala sa starijom koleginicom.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.