x

Rada Manojlović otišla kod dečka Momira u Ameriku!

Rada Manojlović konačno je otputovala u Ameriku, gdje je čeka dečko Momir Gajić. Poslije problema zbog izdavanja američke vize, ona je konačno dobila papir s kojim može preko Bare, pa je brže-bolje zapucala na daleki kontinent. Tamo je otišla zbog nastupa, ali i da bi mjesec dana, koliko će se zadržati u SAD, bila sa svojim dragim koji tamo živi. Rada je jučer u cik zore stigla na aerodrom. S njom su bili menadžer Saša Đurić i klavijaturista Miša, koji su joj se pridružili na tom putu, a ispratila ju je sestra Maja.

Kao prava žena, Rada se uplašila da je nešto zaboravila, pa je prije čekiranja karte htjela dobro da provjeri svoj kofer. Menadžer ga je otvorio, a ona je „kopala“. Bilo je tu svega, ali nama je za oko zapala zlatna haljina, kojom će Rada na nastupima sigurno mamiti uzdahe muškaraca. Kada se uvjerila da je sve ponijela, otrčala je do prodavnice i kupila keks i slatkiše. I to one domaće proizvodnje.

 

Inače, Rada će u Americi biti do 8. maja, a pjevaće u Čikagu, Las Vegasu, Majamiju, Detroitu, Njujorku, Vašingtonu, Floridi i Atlanti, a jedan od nastupa biće i zajednički s Amarom Giletom Jašarspahićem.

 

Izvor:Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.