x

Rada Manojlović progovorila o ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA!

Rada Manojlović se požalila na svoje zdravstveno stanje. Iako nikada bolje nije izgledala, priznaje da je tako samo spolja, a da se danima ne osjeća fizički dobro.

- Samo izgledam zdravo. Sve mi fali, žalim se cijeli dan, opet sam se ukočila, ne mogu lijepo ni da sjedim ni da stojim. Sjećate se da sam ranije pričala o problemu koji imam sa kičmom? Nažalost, opet mi se vratilo. Svaki dan imam terapije, kaže Rada i otkriva da je bolovi u kičmi ometaju u životnim aktivnostima.

 

- U poslu me to i te kako ometa. To me je snašlo baš sada kada imam narednih deset dana uzastopno nastupe. Ne želim da razmišljam kako ću to da odradim, sve se nadam da će mi Bog pomoći - rekla je ona.

 

Iako bi zbog problema sa kičmom mogla da završi i u bolnici, Rada priznaje da se ne treba plašiti jer sebi tako stvarate dodatni pritisak.

 

- Nemam ništa od toga da se plašim i ne smijem da razmišljam o tome. Ako bude krenulo sa leđa na kukove i koljena, biti će zaista ozbiljan problem. Smatram da je rano da me sve ovo snađe, tek mi je trideset i dvije godine. Moguće je da su štikle glavni uzrok problema, ja nosim platformu od 15-20 centimetara... nije ni čudo šta me je snašlo, sve na kraju dođe na naplatu - kaže pjevačica..

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.