x

Rada Manojlović se usudila otkriti o Ceci i Breni ono što niko nije: One su imale sponzore!

Nakon burnog završetka veze sa Momirom Gajićem i psihičkih kriza kroz koje je prošla, Radi Manojlović dobro je krenulo! Novi album “Metropola” postiže nevjerovatne uspjehe, a uprkos svim očekivanjima, izdavač je Grand produkcija.

“Prezadovoljna sam! Album je uvijek rizik, pogotovo u današnje vrijeme, kada su pjevači navikli publiku na singlove. Ljudima je pažnja usmjerena na jednu pjesmu, toliko mogu da podnesu od jednog pjevača. (smijeh) Naravno, osim ako se ne radi o Ceci. Mislila sam ako sad izbacim samo Metropolu, onda mi Makarena ostaje za sljedeće ljeto jer je ljetnja pjesma; Gratis ostaje za ne znam koje ljeto jer je i to ljetnja pjesma. E, onda sam izbacila sve pjesme, imam ja svoju publiku koja je to dugo čekala. Metropola se izdvojila, svi je pjevaju, publika baš reaguje na nju“, kaže Rada.

 

Rada Manojlović je otkrila i da li je imala sponzore, obzirom da je ulaganje u album i sve ono što ga prati veliki poduhvat. 

 

“Ne znam da li je to pametno ili glupo. Pa pazi kad jedna Ceca ima sponzora za spot?! Ili Brena? Samo ja nemam! (smijeh) Mada mislim da ljudi to drugačije razumiju. Kad kažeš riječ sponzor, uglavnom se misli na nekog muškarca sa kojim je žena iz koristi i koji nju sponzoriše, finansira i ne znam šta. Ali sponzorstvo može da bude i nešto drugačije, da se zna. “(smijeh)

 

Na pitanje da li bi voljela da ima muža kao što ima Brena, pa da joj je on i muž i sponzor, Rada je otkrila: 

 

Vidi, to je baš rijedak slučaj da se dva velika bogatstva spoje. Brena i Dragana Mirković dobar su primjer za to. Para na paru ide.”

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.