x

Rada pliva u cipelama!

Popularna pjevačica Rada Manojlović pojavila se na snimanju emisije u kratkoj crnoj haljini i zlatnim cipelicama koje su bile dva broja veće. Kako važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na estradi, djelovalo je da je ovo još jedno njeno lijepo izdanje, međutim, Radi se prikrala neobjašnjiva greška, pa je muku mučila sa obućom.

Naime, primijetili smo da nešto nije u redu sa Radinim cipelama, a onda smo shvatili da joj stopala doslovce plivaju u njima jer su joj cipele poprilično velike, što je paparaco i uslikao. Osim što su joj cipele vidno bar dva broja veće i što su potpuno pokvarile vizuelni utisak, takođe su mogle da budu kobne, jer je Rada jedva stajala u njima, a kretanje joj je bilo gotovo mučno. Kako je pjevačica djelovala nestabilno, svi su se pribojavali da će se povrijediti na sceni, ali je, srećom, Rada pregurala snimanje bez većih problema.

 

Inače, to što su joj cipele veće dva broja, ne predstavlja nikakav problem, jer ih je atraktivna pjevačica ``prošetala`` i nekoliko dana nakon snimanja, kada se prvi put u javnosti pojavila sa dečkom Momirom.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.