x

Radovi se privode kraju: 01. oktobra otvorenje Sun Beauty Light-a u Zenici!

Kako je portal Ekskluziva.ba već ranije pisao, Zeničani će dobiti najmoderniji i najopremljeniji fitness i solarijum. Riječ je o Sun Beauty Light-u, koji je smješten u Family Centru Ekran. Radovi na uređenju ovog fitness i solarijum centra se privode kraju i sve je spremno za veliko otvorenje 01. oktobra. U ugodnom ambijentu fitnessa sve posjetioce očekuju sprave najpoznatije svjetske marke Techno Gym, a također je isti slučaj u solarijumu, gdje su sve mašine od najpoznatijih svjetskih proizvođača: Mega Sun i Ergoline. Za sve buduće posjetioce koji odluče posjetiti Sun Beauty Light u prvih mjesec dana od 01. do 31.10. je spremljena SPECIJALNA AKCIJA - SVE U POLA CIJENE!  Informacije na broj: 060 30 67 955.

Sun Beauty Light - Fitness & Solarijum Zenica

Trg Alije Izetbegovića 86 - Family Centar Ekran

+387 60 306 79 55

Dakle, radovi na fitness i solarijum centru Sun Beauty Light su privedeni kraju, pa je gotovo sve spremno za otvorenje najavljeno 01. oktobra. Kako Sun Beauty Light važi za najmoderniji i najopremljeniji studio na Balkanu, konačno će se i Zeničani moći uvjeriti u svjetski standard.

 

Neovisno da li je riječ o samom fitness centru ili solarijumu, Zeničane očekuje neviđena oprema. Stanovnici ovoga grada će napokon moći posjetiti fitness centar koji je daleko najopremljeniji od svih do sada, ne samo u gradu, već i u cijeloj BiH. Također, solarijum Sun Beauty Light vam obećava najmodernije sprave, kakve je moguće vidjeti samo u najvećim evropskim centrima ovoga tipa.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.