x

Raj na zemlji 80 km od Sarajeva !

Svi oni koji tragaju za kvalitetnim odmorom za dušu i tijelo od sada mogu uživati u jedinstvenoj ponudi koju nudi Sportsko-rekreativni centar „Ranč Brajlović“ koji se nalazi u Ustikolini, između Foče i Goražda u Istočnoj Bosni.

Ranč koji je smješten uz samu obalu rijeke Drine, jedne od najčišćih i najljepših rijeka u BiH, vama, vašim prijateljima i porodici pruža do sada neviđen ugođaj i uslugu na prostoru BiH.

Fudbalski teren na pijesku, apartmani uz samu rijeku Drinu, privatna plaža,veliki voćnjak, vinograd, prelijepi parkovi pogodni za pecanje, 9 bungalova koji posjeduju kuhinju, toalet, LCD televizore i velike terase sa pogledom na Drinu, samo su dio raznovrsnog sadržaja i bogate ponude koju nudi ovaj „raj na zemlji“, kako su ga nazvali dosadašnji posjetioci.

 U posebnu ponudu „Ranča Brajlović“ spada: vila sa bazenom, bilijar salon, sala za stoni tenis, te kamin salon, a moguća je i organizacija raftinga i drugih fakultativnih izleta.

Kompleks je idealan za kolektivne godišnje odmore, za početne pripreme sportskih ekipa i druženje nevladinih organizacija.

 A da ugođaj na ranču bude potpun, brine se domaćin Sejo Brajlović, koji godinama važi za najboljeg ugostitelja u BiH.

 Dodatne informacije vezane za „Ranč Brajlović“, možete dobiti na:

061/224-498

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.