x

Raj za ljubimce zaista postoji i smješten je na predivnoj psećoj plaži!

Pseći  turizam je nešto u što bi svako mjesto na moru trebalo ulagati. Supružnici Ruby Montanari i Igor Montanari-Knez to su prepoznali i odlučili su otvoriti bar za pse kojim se oduševio cijeli svijet. Mnogi poznati svjetski portali pisali su o ovoj atrakciji, a kako i ne bi kada je ono što ovaj bar nudi doista posebno. Ljubimci se mogu zasladiti psećim sladoledom ili rashladiti psećim pivom.

No, bez brige, pivo je bezalkoholno i svi njegovi sastojci dobri su za vaše ljubimce. Sastoji se od povrća i piletine, a ljubimac smije popiti jedno dnevno. Sladoledi su na bazi banane i kikirikija, sojinog mlijeka te jogurta i kikirikija. No, to nije sva ponuda.

 

Psi se mogu zasladiti i psećim tortama te ljekovitim čajevima koji su prilagođeni potrebama pasa. Izgled kafića posebno oduševljava goste. Dizajn kuće podsjeća na pseću, a barske su stolice napravljene u obliku kostiju.

 

No, osim ponude za ljubimce, bogata je i ponuda pića za njihove vlasnike. Ovi su supružnici mislili na sve. Njihova je ideja urodila plodom i oduševila je cijeli svijet. Ako se iduće ljeto nađete u blizini Crikvenice Monty`s Beach Bar je mjesto koje morate posjetiti. 

 

Izvor: Avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.