x

Rajković: Želimo se revanširati Tesliću za poraz u Banjaluci!

Košarkaši banjalučkog Studenta praktično blistaju u drugom dijelu Prve muške lige Republike Srpske.

Četa koju sa klupe predvodi stručnjak Aleksandar Ćikić iz meča u meč pokazuje sve veći kvalitet, pa su tako dobri rezultati i logičan slijed istih. 

 

Paklen ritam dočekao je Banjalučane u posljednjih sedam dana gdje su morali da odigraju tri utakmice. Utiske iz meč u srijedu sa Kozarom, morali su sabrati i zaboraviti što prije jer ih već ovog vikenda očekuje susret sa fenjerašem u šampionatu.

 

``Gostujemo ekipi Teslića koja je jedna od dvije ekipe koje su nam ove sezone odnijele bodove sa domaćeg terena. Sigurno da nam to daje još veći motiv da se revanširamo za taj poraz. Drugi dio sezone igramo dosta dobro i pobjedom u prošlom kolu smo izborili poziciju koja vodi u play-off lige. Ali naravno da nećemo stati na tome. Idemo utakmicu po utakmicu, kako bi na kraju regularnog dijela imali što bolju poziciju u prvenstvu. Smatram da su se u našoj ekipi poklopile sve kockice, što pokazuju i sami rezultati. Spremni smo da savladamo bilo koga do kraja sezone. U predstojećem meču, mi smo favoriti. Želimo dati svoj maksimum kako bi prije svega opravdali očekivanja od stručnog štaba ali i ulogu favorita``, izjavio je za SportSport.ba košarkaš Studenta, Žarko Rajković.

 

Meč 22. kola između Teslića i Studenta igra se sutra od 18 sati.

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.