x

Rat između njih prešao sve granice normale: Pogledajte šta se desilo između Željka Šašića i Ace Lukasa!

Nakon što se Željko Šašić preko Fejsbuka posvađao sa svojom kćerkom Sofijom koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović, sadašnjom suprugom Ace Lukasa, oglasio se i Lukas koji, kako prenosi “Blic”, nije štedio riječi kojima je napao svog bivšeg najboljeg prijatelja Šašića.

“Meni nije jasno kako je ona mogla da stane na stranu svoje majke? Kada sam ja imao šesnaest godina, znao sam da se izborim za sebe i svoje stavove. Moja kćerka očigledno pada pod uticaj drugih ljudi. Moja bivša žena ide kod vračara, bavi se ko zna kakvim stvarima. Zapravo, ona je kriminogenog profila. Prava je đavolica“, izjavio je Željko Šašić a Lukas mu je uzvratio istom mjerom.

 

“Ne znam šta više da kažem?! Ono što bih trebalo da uradim nije za javnost. On udara na porodicu. Mogu samo da mu poručim: oprosti mu Bože, ne zna šta radi. Da je to rekao neko koga cijenim i poštujem, onda bih se iznervirao. Ovako to priča čovjek koji ima ozbiljan problem. Ja bih jedino mogao takvu šamarčinu da mu opalim, ali bih mu preporučio da se obrati psihijatru ili nekom psihologu”, rekao je Aca a zatim još žešće iskritikovao Šašića.

 

“Neka ide kod psihijatra i psihologa, biće mu bolje. Pod hitno mu je potrebna stručna pomoć. Umjesto da formira svoju porodicu, čovjek se godinama bavi tuđom. Očigledno da želi da postane član moje porodice, ali mjesto kućnog ljubimca je već zauzeto. Svakako više volimo kerove od majmuna. Zaista je krajnje vrijeme da počne da se bavi sobom i da nađe djevojku koja će da bude starija od njegove kćerke”, poručio je preko Kurira Aca Lukas Šašiću.

 

“Mi smo oguglali na njega. Ako mu trebaju novine, neka skoči sa Brankovog mosta u vodu. To će svi da napišu. Te priče da on okreće glavu od mene kada se sretnemo nisu tačne, jer mi se ne srećemo. Ako je i okrenuo glavu, ja njega nisam vidio”, zaključio je Aca.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.