x

Razvode se Marta Savić i Mile Kitić?!

Kako kažu prijatelji Mileta Kitića i Marte Savić, priče o razvodu su svakodnevnica poznatog temperamentnog para. Tako je od kada su se vjenčali, prije dvije decenije. Niti mogu zajedno, niti mogu jedno bez drugog. Malo, malo, pa Marta priprijeti razvodom budući da do nje često dolaze tračevi o Miltovim nevjerstvima i avanturama, piše tabloid Scandal. 

U stvari, kako se priča, za sve je kriva Martina pretjerana tolerancija. Od početka braka prećutno se složila sa Miletovim švrljanjima i nije imala ništa protiv da njenog muža bije glas velikog švalera. Ali, nadala se da će sve ostati samo na švalerskom imidžu. Međutim, Mile se često zanese, suviše se opusti, računajući na Martinu toleranciju i eto problema A ona ima sve manje strpljenja. Bezbroj puta je upozorila muža da se okane drugih žena i da prestane da švrlja. 

 

Njihove svađe počnu bezazleno. A onda od komarca naprave magarce. Jedno, u Španiji, počelo je bukvalno tako - od običnog komarca u hotelskoj sobi. Marta je tražila od Mileta da ga ubije, on nije uspio da stigne komarca i nastao je cirkus. Vratili su se u Beograd ne govoreći, čvrsto riješeni da se razvedu. Komarac je bio fitilj koji je pokrenuo lavinu međusobnih optužbi i teških riječi. A onda je Mile Martu podsjetio da ju je izvukao iz trećerazredne kafane u kojoj je pjevala i omogućio joj život princeze. Ona je pak njega podsjetila da mu je dala drugu mladost, da je bio gotovo otpisan pjevač kad ga je srela, da ga je podmladila i vratila u život... 

 

Prije nekoliko godina, umalo se nisu pobili na odmoru, na Kanarskim ostrvima. Mile je izašao iz hotelskog bazena, a Marta mu je pritrčala sa makazama u rukama. Dok se on opaljusio, Marta ga je ošišala. Kad je tad nije udavio, pričao je prijateljima, neće nikad. Naravno, i tada su se bili zarekli da se razvode. Mile je pričao da više ne može da trpi Martu i njene hirove, ona je pričala da joj ne pada na pamet da više trpi njegova nevjerstva... I ma kako razlozi njihovih svađa zvučali banalno, smiješno i bezazleno, oni su samo vrh ledenog brijega koji krene da se otapa zbog sitnica. 

 

A kad prijatelji pitaju Martu da li je konačno predala papire za razvod, jer im je rekla da će to definitivno učiniti, ona se vadi da zahvaljujući svađama i opstaju tolike godine. Sve što ih muči, odmah istresu na sto, lijepo se izgalame počaste optužbama i guraju dalje. Sve se pretrese odmah, ništa se ne stavlja pod tepih i za kasnije. Ubijeđena je Marta da Mile njene prijetnje razvodom shvata ozbiljno i da na njega djeluju vaspitno...

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.