x

Real savladao Fenerbahče, CSKA zaustavljen u Grčkoj!

Ekipe Real Madrida i Panathinaikosa zabilježile su večeras pobjede u 29. kolu Eurolige.

Košarkaši Reala večeras su pred svojom publikom savladali ekipu Fenerbahčea rezultatom 61:56, po četvrtinama je bilo 20:16, 9:16, 19:11 i 13:13.

 

Prva četvrtina protekla je u znaku Španaca koji su preko raspoloženih Llulla i Fernandeza istu riješili u svoju korist. Međutim, u nastavku se gosti bude pa tako kvartal dobijaju ubjedljivo sa 9:16. Na odmor, istanbulski tim odlazi sa prednošću od tri poena (29:32).

 

Ipak, Fener je u nastavku pokazao da se nalazi daleko od forme koju je imao prije nekoliko mjeseci. Lider Eurolige nije dozvolio iznenađenje pred svojom publikom pa tako dobija treći period, dok su u posljednjoj četvrtini gosti pokušali da se vrate, ali nije išlo.

 

U trijumfu Reala istakao se Llull sa 16 ubačenih poena, dok je to kod Fenera bio Bogdanović sa 15.

 

Drugi meč bio je onaj gdje su snage odmjerili Panathinaikos i CSKA. U dosta uzbudljivom susretu, Grci su tek nakon produžetka uspjeli da slome otpor Moskovljana pa su tako slavili sa 85:80.

 

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Rivers sa 17 poena, dok su se kod gostiju istakli De Colo i Teodosić sa učinkom od 15 datih koševa.

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.