x

Regionalna ``RTV Novi Pazar`` kao JRT u najluđoj noći!

Regionalna „RTV Novi Pazar“  priprema nesvakidašnji  Novogodišnji program, povezujući Beograd, Sarajevo i Novi Pazar, baš kao što je nekada svoje TV centre povezivala JRT.  Ekipa Ekskluziva.ba portala je propratila snimanje novogodišnjeg programa u Sarajevu, a gdje je vladala uistinu fenomenalna atmosfera. 

Dobru zabavu i kvalitetnu muziku sa svojim gostima donose prepoznatljiva lica ove televizije, koja pokriva dvije trećine Srbije, ali i region zahvaljujući mnogim kablovskim operaterima. 

 

„Iz Beograda će se u novogodišnjoj noći javljati Zoran Maksimović i Aleksandra Majstorović, koji su ugostili muzičke zvijezde poput Dženana Lončarevića, Branke Sovrlić, Nede Ukraden, Jovane Tipšin, Maje Marijane, Magla benda i mnogih drugih. Domaćini pjevačkoj reprezentaciji u Sarajevu, u nedavno otvorenom predivnom Hills hotelu, gdje smo imali nesebičnu pomoć menadžmenta, biće Katarina Radović i Galib Gicić, a među njihovim gostima su Hanka Paldum, Šerif Konjević, Elvira Rahić, Nihad Alibegović, Osman Hadžić i još mnogo muzičkih imena sa bosansko-hercegovačke estrade. Muzičke zvijezde i brojne sportiste porijeklom iz Novog Pazara i okoline u tom gradu dočekaće Aleksandar Nićiforović i Irma Hodžić“, objašnjava producent Adnan Ahmetović.

 

Novogodišnji program regionalne „RTV Novi Pazar“  imaće i  dramske elemente.

 

„Okupili smo oko stotinu uspješnih muzičara iz zemlje i regiona, ali i sportiste i glumce, i povezali tri najvažnija grada za ljude iz Sandžaka odakle se program emituje, a to su Beograd i Sarajevo velegradi kojima se odavde uvijek teži, i Novi Pazar kao najveć grad u ovom dijelu Srbije. Prvi put realizujemo jedan ovako veliki projekat i sigurni smo da ćemo imati najgledaniji novogodišnji program na Balkanu, a ne sumnjamo i da će naši ljudi u dijaspori, gdje smo veoma gledani, pratiti ono što smo pripremili, preko satelita i interneta“, kaže urednik kulturno-zabavnog programa Zoran Maksimović.

 

On objašnjava da će tokom novogodišnjih praznika biti emitovani i drugi ekskluzivni sadržaji.

 

„S Lepom Brenom šetali smo Baščaršijom i pripremili nesvakidašnji jednočasovni intervju na teme o kojima ona ne priča često. Elma Sinanović je najavila svoj veliki povratak na scenu i u jednoj od rijetkih emsija za koje je govorila, gledaoci će čuti prave razloge njenog dugogodišnjeg odsutva sa scene“, objasnio je Maksimović.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.