x

Rekordan rast online potrage za vozilima se nastavlja!

Jedan od najposjećenijih BH sajtova www.mobile.ba ovih dana slavi osam godina uspješnog poslovanja.

To je ujedno bio i povod za redesign samog portala. Poboljšana funkcionalnost, jednostavan unos i objava oglasa samo u tri koraka, veći broj slika čak i do 15 slika po oglasu, te mogućnost isticanja oglasa su samo neke od karakteristika koje su prilagođene.

Cilj tima portala mobile.ba je da svim svojim korisnicima i posjetiocima omogući jednostavnu i besplatnu registraciju, objavu oglasa kao i pretragu istih. Kako i sami ističu, svjesni su da u samoj BiH pa tako i u regionu postoje različiti kvalitetni oglasni portali, te da se žele istaći i biti uočeni kao drugačiji. Tome u prilog žele naglasiti da je sam portal isključivo namijenjen jednoj vrsti oglasa tj. auto oglasima. Veoma je bitno istaći da je objava oglasa potpuno besplatna.

Sveobuhvatnom ponudom vozila i pratećih informacija uobličenih u funkcionalan i pregledan dizajn, web sajt mobile.ba nametnuo se kao nezaobilazna destinacija u potrazi za novim ili polovnim vozilom u Bosni i Hercegovini i regionu.

U dnevno ažuriranoj bazi, pored polovnih i novih automobila, posjetioci mogu pronaći i ujedno objaviti oglase za polovne motocikle, kamione, građevinske mašine te pronaći čitav niz drugih korisnih informacija.

Značaj online potrage za vozilima i informacijama u predkupovnom procesu u BiH i regionu postaje sve veći.

Pružanjem funkcionalnih rješenja pretrage u rastućoj bazi vozila, te stalnim uvođenjem novih, optimalnijih rješenja u tehničkom i dizajnerskom smislu, mobile.ba nastoji svim svojim posjetiocima pružiti kompletnu ponudu informacija i opravdati ukazano povjerenje.

Sve informacije vezano za auto-industriju možete pratiti na njihovoj facebook stranici: https://www.facebook.com/pages/mobileba/202147586496216 .

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.