x

Reotvorenje Beko shopa Pofalići!

Dana 22.06.2015. godine, to jeste u ponedjeljak, reotvorio se ekskluzivni „Beko shop“ u Sarajevu, adresa Kolodvorska 12, Tc Intershop Sarajevo, Pofalići.  

- ``Mi smo u ovom tržnom centru proteklih 5 godina prisutni sa Beko shopom i dosada smo dobre rezultate poslovanja. 

 

S obzirom da smo u ovoj godini kao primarni zadatak postavili sebi uređenje prostora Beko shopova i otvaranje novih, Beko shop Pofalići je bio jedan u nizu izabranih shopova za investiciju. Preselili smo radnju u novi poslovni prostor, sa većom kvadraturom, ostali i dalje na prvom spratu centra, a svim našim kupcima sada nudimo ljepši ugođaj kupovine kao i bolji asortiman. Beko shop se prostire na površini od 200 m2 prodajnog prostora``, poručuju iz Beko shopa. 

 

Beko shop  je trgovina bijele tehnike, elektronike BEKO, BLOMBERG i GRUNDIG te malih kućanskih aparata. U ponudi se može naći veliki asortiman BEKO samostojeće tehnike – veš mašine, mašine za suđe, sušilice, frižideri, zamrzivači, el.štednjaci, ugradna tehnika, lcd, plazma i klasični televizori, klima uređaji, audio/video tehnika, mali kućanski aparati i slično. U ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda.Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata. Beko svake dvije godine na tržište lansira novitete. 

 

Beko je međunarodni brand kućanskih uređaja koji pripada Arcelik grupaciji. Budući da je u Evropi jedan od top tri branda po tržišnom udjelu za bijelu tehniku,  Beko je lider na tržištu frižidera, zamrzivača, mašina za suđe, mašina za veš i samostojećih štednjaka u Velikoj Britaniji. Beko se trenutno prodaje u preko 100 država a Beko proizvodi se koriste u milionima domaćinstava širom svijeta. Beko je dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i za zelenu tehnologiju. Beko proizvodi su preporučeni od vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj energetskoj učinkovitosti i visokim performansama, što je uzrokovalo da budu dio “Best Buy” kategorije proizvoda. Svi Beko proizvodi zadovoljavaju uslove o očuvanju životne sredine i proizvedeni su u skladu sa ISO 4001 standardom.

 

Beko je dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i za zelenu tehnologiju kao što su: Energy Saving Trust, Stiftung Warentest (StiWa), Plus X, iF Design i Red Dot Design nagrade. Beko proizvodi su preporučeni od vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj energetskoj učinkovitosti i visokim performansama, što je uzrokovalo da budu dio “Best Buy” kategorije proizvoda. U 2011, kao rezultat ATLETE (Appliance Testing for Energy Label Evaluation), projekat proveden od strane CECED (European Committee of Domestic Equipment Manufactureres) zajedno sa komisijom EU, Beko postaje jedan od rijetkih brandova koji su certificirani kao nositelj potpuno tačnih informacija u kategoriji Evropskog načina utroška energije.  Beko proizvodi su preporučeni od strane vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu zahvaljujući svom visokom energetskom učinku i visokim performansama.  

 

Osim Beko proizvoda u Beko shopu se mogu naći i GRUNDIG proizvodi koji su svakako svima već dobro poznati, a polako se ovaj brand ponovo vraća i u našu zemlju sa sve većom ponudom televizora i elektronike. 

 

Na dan  svečanog reotvaranja Beko shopa Pofalići  za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10  dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.