x

Reporter uhvatio parove kako imaju se*s u autu: Ono što je našao pored smučiće vam život!

Svako nedolično ponašanje na javnom mjestu predstavlja narušavanje javnog reda i mira, međutim, trenutni zakon ne definira precizno prekršaje koji se tiču seksa na javnom mjestu što mnogi zenički avanturisti iskorištavaju. Najčešće su to zavučena parking mjesta, šumarci, slabije naseljena područja, ali ima i onih najhrabrijih koji se ne libe voditi se*s u centru Zenice.

Reporter “Avaza” proteklog vikenda patrolirao je najpopularnijim zeničkim “ljubavnim skrovištima”, gdje je zatekao interesantne scene.

 

Zamagljeni automobili

 

Jedno od najpopularnijih mjesta koje Zeničani iskorištavaju za zadovoljavanje bioloških potreba su Smetovi, gdje parovi u zamagljenim automobilima parkiranim pored ceste naočigled prolaznika uživaju u intimnim druženjima.

 

Činjenica, zatekli smo i one koji su samo uživali “u pogledima”, kojih je bio mali broj.

 

Vikendom je gotovo nemoguće naći “slobodno mjesto”, što ne sputava vatrene parove da ljubav u automobilu vode maltene na cesti.

 

I pored činjenice da su ovakvi prizori svakodnevni, u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) kažu da nemaju evidentiranih slučajeva sek*a na javnom mjestu niti sankcionisanih osoba zbog navedenih radnji.

 

Najvatrenije je, činjenica, bilo duž puta koji vodi na Smetove. Automobili su se smjenjivali iz sata u sat, a iskorišteni prezervativi, vlažne maramice, pomagala poput “Kamagre” samo su neki od prizora koji ostaju na parkinzima nakon što se akcija završi.

 

Oni nešto manje hrabri ipak se odluče otići na sami kraj izletišta, gdje daleko od očiju javnosti, na livadama zaštićenim drvećem, obore sjedišta i uživaju sa svojom ljepšom polovinom.

 

Obore sjedišta

 

Dok su Smetovi oduvijek bili mjesto za ovakvu vrstu “druženja”, sve popularniji je i prostor kod Trening centra NS BiH na Crkvičkom brdu.

 

Tamo smo također zatekli parove u automobilima, koji su, pored želje za intimnim druženjem, pokazali i kreativnost.

 

Zavezane košulje na prozorima i peškiri na prednjem vjetrobranu samo su neki od načina kojima razuzdani parovi nastoje sakriti dešavanja na zadnjem sjedištu automobila.

 

Dok će oni manje hrabri ostati samo na maštanju, brojni građani vođeni strašću i željom za eksperimentiranjem i ovog vikenda upustit će se u pustolovinu seksa na javnom mjestu, pri tome znajući da neće biti kažnjeni.

 

Skriveni parovi

 

Aldina Ahmić, portparolka MUP-a ZDK, kaže da je upitno da li je narušavanje javnog reda i mira šumarak gdje su u vozilu sakriveni parovi.

 

- Kada bi se radilo o javnom mjestu izloženom pogledu djece i prolaznika, svakako da bismo zadokumentovali takve slučajeve. U prinicpu, to se radi na osamljenim mjestima koja ne predstavljaju prekršaj javnog reda i mira – pojašnjava Ahmić.

 

U Egiptu i Italiji se robija tri godine

 

Za se*s na javnom mjestu u Hrvatskoj propisana je kazna do maksimalno 30 dana zatvora ili 100 eura.

 

Za spolni odnos na javnom mjestu u drugim zemljama propisane su maksimalne kazne i to Austrija - šest mjeseci zatvora, Danska - četiri godine ili 1.200 eura, Egipat - tri godine zatvora, Finska - šest mjeseci ili 1.200 eura, Francuska - jedna godina, Grčka - dvije godine, Italija - tri godine…

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.