x

Reprezentativci večeras stižu u Zenicu, Sušiću će kasniti samo jedan Zmaj!

Trening centar N/FSBiH spreman je za dolazak nogometnih Zmajeva, koji iz Zenice kreću u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u ljeto 2016. godine u Francuskoj.

Očekuje se dolazak svih igrača u Zenicu, a selektor Safet Sušić je najavio kako bi Zmajevi trebali stići do 21 sat, osim Senada Lulića, koji je jučer igrao protiv Milana te zbog avionske konekcije nije u mogućnosti stići na vrijeme. Niko ne dolazi povrijeđen, a u Zenici neće biti samo Seada Kolašinca, koji će pauzirati i do šest mjeseci.

 

Za sutra je planiran prvi trening, a Zmajevi će imati zaista evropske uslove u Trening kampu. Centar nudi mnogo sadržaja, od kablovske televizije i interneta, društvenih igara poput bilijara, stonog nogometa i pikada, te wellness i saunu. Zmajeve očekuje i vrhunska usluga, kvalitetna ishrana u restoranu i osvježenje u caffe baru.

 

U utakmicama protiv Lihtenštajna i Kipra selektor Sušić računat će na sljedeća 23 igrača: Asmir Begović, Jasmin Fejzić, Ratko Dujković – golmani; Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Avdija Vršajević, Muhamed Bešić, Sejad Salihović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Miralem Pjanić, Sanjin Prcić, Gojko Cimirot, Izet Hajrović, Goran Zakarić, Anel Hadžić, Tino Sven Sušić, Edin Džeko, Edin Višća, Vedad Ibišević.

 

Izvor: sport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.