x

Restoran Pauza: Moderan ambijent, vrhunska usluga i pristupačne cijene!

Nova atrakcija u Sarajevu zasigurno je Restoran ``Pauza``, a nalazi se u ulici Zmaja od Bosne na broju 49, u prizemlju zgrade Elektroprivrede BiH. Riječ je o modernom restoranu koji nudi svježe pripremljenu i raznoliku hranu, vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnim cijenama. U razgovoru sa menadžerom Jasminom Herićem, saznali smo više o ponudi restorana:

Restoran Pauza

Zmaja od Bosne 49

062 690 777

``Prije svega želim naglasiti da je restoran otvorenog tipa, dakle nije namijenjen isključivo za radnike EP BiH, svi gosti su dobro došli. Očekuje vas ugodan i moderan ambijent. Restoran radi na ``self-service`` principu, tkz. linija, na kojoj svakodnevno imamo sve vrste gotovih jela. Naravno, gosti koji preferiraju ``a la carte`` takođe imaju veliki izbor jela po narudžbi i naše ljubazno osoblje na usluzi. Cijene su više nego pristupačne, tako da možete pojesti svježe pripremljenu pastrmku za samo 6,50 KM, gulaš za 6,00 KM, razna jela sa piletinom od 5,00 do 6,00 KM, šniclu u povrću za 5,00 KM, roštiljske kobasice za 4,00 KM, begovu čorbu za 3,00 KM i td, naravno sve uz prilog po želji. U ponudi imamo i jela sa roštilja, pizze, sve vrte sendviča, a ponosni smo na kolače iz naše proizvodnje koji su kvalitetom jednaki, i bolji od onih u vrhunskim poslastičarnicama, a razlika u cijeni je ogromna. Cijena kolača je 2,00 KM, a torti 2,50 KM. Zaista, ``Pauza`` je jedinsven restoran u Sarajevu, gdje možete pojesti kvalitetan kolač, popiti kafu i sok za samo 4,50 KM. 

 

Restoran ima i VIP salu koja vam nudi privatnost, predivan ambijent i profesionalnu uslugu, te je idealna za poslovne ručkove, razne evente, seminare, privatne proslave i sl. Broj na koji možete izvršiti rezervaciju i dobiti više informacija je 033/751-110. Dostavu za sada vršimo na užem području, za firme i zgrade iz okoline, a imamo planove za šire područje u skoroj budućnosti. Radno vrijeme restorana je od ponedeljka do petka, od 7 do 17 sati. Pozivamo sve istinske gurmane da se uvjere u kvalitetu naše ponude.``

 

Restoran ``Pauza`` je pod okriljem firme Lunch d.o.o., tako da novosti možete pratiti na facebook-u u grupi firme (Lunch d.o.o).:
https://www.facebook.com/lunch.pauza/?pnref=lhc

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.