x

Revija plesnog centra Just Dance u Pivnici HS!

Sarajevski plesni centar Just dance sinoć je obilježio uspješnu godinu, odnosno prvi rođendan plesnom revijom na kojoj su se predstavili njegovi članovi u 22 tačke (u latinoameričkom plesu, hip-hopu i danceu), u ozračju tople i vedre atmosfere koja je vladala u prepunoj Pivnici HS. Naravno, prelijepi ambijent Pivnice HS je bio i više nego idealan za ovakav događaj, pa je sve izgledalo na najvišem nivou.

Pivnica HS

Franjevačka 15, 71000 Sarajevo, BiH

+387 33 23 97 40 i +387 61 48 80 19

Da će to biti posebna večer, najavili su oni koji su svima izmamili osmijeh - mališani, pokazavši kako su dobro svladali prve plesne korake. 

 

Plesni centar Just Dance okuplja obrazovane i iskusne profesionalce, koji su svjetski, evropski i državni prvaci u čijem su plesnom umijeću u Pivnici HS svi uživali. Završnica, bolje rečeno kulminacija revije ,bila je kada su članovi Just Dancea izveli tačku pod nazivom ``Brother``, koja šalje poruku da su svi ljudi jednaki bez obzira na vjersku, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost, koja je izazvala oduševljenje i neskrivene emocije kod prisutnih. Također, u toj završnici svima se obratio i gradonačelnik Sarajeva prof. dr. Ivo Komšić. 

 

Da Plesni centar Just Dance nižu uspjehe, govori i to da su na Državnom prvenstvu kojeg organizira Plesni sportski savez BiH osvojili četiri prva mjesta. Na predstojećem prvenstvu u Gračanici očekuju da će se kvalificirati u svim kategorijama. 

(oslobodjenje.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.