x

Revijom Free Modelsa zatvoren Prvi Proljetni Market u Sara centru na Ilidži!

Da je Ilidža bila centar modnog zbivanja prvi dan proteklog vikenda istina je po velikom broju posjetitelja. U sklopu "Proljetnog Marketa", Sara centra u organizaciji Urban Managementa ,održana je i modna revija brendova centra koju su nosili mali i veliki manekeni "FModels" modne agencije.

Profesionalna teen grupa predstavila je novitete za predstojeće proljeće - ljeto Amadeus Jeans Brand-a, kao i novu kolekciju butika Nostra Moda. Također, mala profi grupa se predstavila u modelima pomenutih butika, a sve to je propraćeno frizurama i šminkom u stilu šezdesetih uz velike štikle, mrežice i loknice na opšte oduševljenje publike.

 

Za prekrasne frizure svih manekena pobrinuo se frizerski salon "ESMERALDA", za šminku spretni vizažisti "FARMASI" kozmetike, a za sređene noktiće svih manekena, pa čak i onih najmlađih, bar za ovaj dan, pobrinuo se kozmetički studio "NINA". Nešto kasnije vidjeli smo i novu kolekciju ručno rađenog nakita "ŠUDOR".

 

Tokom programa predstavile su se i dvije grupe plesača plesne škole "AP by Sabina."

 

U nastavku programa u prepunom drugom spratu Sara centra predstavili su se i manekeni iz šest različitih osnovnih škola sa Kantona Sarajevo u različitim izlazima od kostimiziranja, make up arta na licu do izlaza sa posebnim porukama. Za kraj i veliki i mali manekeni prodefilirali su zajedno i time i zatvorili Prvi Proljetni Market - Sara centra na Ilidži.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.