x

Rezultati ``JA SAM EXIT``-konkursa!

EXIT je u sklopu R:Evolucije otvorio konkurs "Ja sam EXIT", tokom kojeg su sve organizacije i pojedinci imali priliku kreirati festival po svojoj mjeri i pridružiti se EXIT-timu! Svi ljubitelji festivala imali su mogućnost napraviti sopstvenu binu iz snova, predložiti ideje, unijeti novu dozu zabave, osmisliti umjetničke instalacije koje će da krasiti tvrđavu, dizajnirati majice za EXIT ili biti dio reklamne kampanje festivala. Učešćem u konkursu i kreiranjem samo svog EXIT-festivala, svi ljubitelji festivala su dobili šansu realizirati svoju viziju, osvoje vrijedne nagrade i postati dio EXIT-tima.

Pobjednik konkursa je Goran Todorović koji je poslao ideju u kategoriji "My Idea". Kako je Petrovaradinska tvrđava jedan od najboljih prostora za festival na svijetu, ideja koju je Goran predložio je da se maksimalno iskorisite sve prednosti koje ona pruža. Naime, tokom festivala bit će organizovane tajne zabave u katakombama, prolazima i skrivenim šancima tvrđave. Ove zabave neće biti u zvaničnom programu festivala, ali će biti realizovane tokom njega i na njima će moći da prisustvuje samo ograničen broj ljudi koji riješe zadatak, a  koji će im biti postavljen na samom festivalu. 

Na tajnim zabavama će nastupati neke od najvećih zvijezda festivala! Ukoliko ne želite da ove zabave prođu bez vas, dobro otvorite oči, pratite sve znakove koji su možda baš vama upućeni i uživajte u do sada neviđenoj atmosferi tajnih zabava!

Ali to nije sve... Kako su i neke od ideja koje smo dobili osvojile naša srca, mi smo se maksimalno potrudilii realizirati ih. Pored realizacije ovih sjajnih ideja na samom festivalu, odlučili smo pokloniti i 2 seta karata za odabrane ideje iz svih oblasti "Ja sam EXIT"-konkursa. Ideje su sljedeće:

My Idea - Ideja za DJ-radionice koju je dao Vladimir Radošević, a koju ćemo sa zadovoljstvom realizovati u saradnji sa SAE multimedijalnim institutom.

My Adventure - Izuzetno lijepa priča pretočena u scenario za reklamu za koju, nažalost nije ostalo vremena, ali se nadamo da će osvanuti u nekoj od kampanja za 2014. godinu. Svkako, ulaznice idu Đorđu Durmiću.

My Art - Na adresu konkursa dobili smo lijepu ideju za dizajn majice koju će svi posjetioci EXIT-a imati priliku vidjeti u šopovima, a ideja potječe od Nenada Dickova. 

My Stage - Od Nade Cvejić dobili smo prijedlog za stage posvećen gitarama. Ova ideja je i realizovana pojavom Riffs & Beats bine koja će ugostiti sjajne gitarske bendove kao što su Moonspell, Cockney Rejects, Bjesovi, DLM, Brkovi, Piknik, PeroDefformero, Vox Populi, E-Play i mnogi drugi.

My Design - Fan festivala, naš prijatelj iz Grčke Gkoros Panagiotis uradio je 15 printova za majice kao prijedlog u duhu ovogodišnje kampanje.

My Fun - Ideja Nevene Savić koja podrazumijeva pole dance tačke, bit će realizirana tako što će upravo djevojke koje su dale ovu ideju imati prilku i nastupiti na nekoj od bina.

Svi pobjednici će biti pojedinačno obaviješteni o načinu preuzimanja svojih kompleta ulaznica.

Hvala vam na učešću i budite spremni za narednu godinu jer nas čeka još mnogo zajedničkih projekata.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.