x

Rialda Karahasanović promovisala spot za pjesmu ``Žena svijetom upravlja``!

Mlada pjevačica Rialda Karahasanović predstavila novi singl i spot intrigantnog naziva „Žena svijetom upravlja“. Pjesmu su uradili Amil Lojo i Dženita Parić, a očekivanja su da će pjesma i spot vrlo brzo osvojiti publiku.

Nakon odličnog prvog singla „Korak do dna“, „Hayat Production“ organizirala je promociju u sarajevskom klubu „Bambus“ na kojoj je bio veliki broj Rialdinih kolega. Komentirali su mnogi kako je baš ta promocija bila jedna od najbolje posjećenih u posljednje vrijeme.

 

- Ako osjetim energiju muzike i ako se naježim na prvo slušanje, to je ta pjesma. Takav je slučaj bio i kada sam izabrala ovu pjesmu. Volim da radim sa Amilom Lojom jer živi muziku i uživa u stvaranju muzike i zaista smo se u tom polju našli. Volim da kažem da mi ``čita misli``, jer tačno zna šta ja želim kada je  muzika u pitanju.  Tina Smalcelj mi je zaista izašla u susret i napisla scenariji za snimanje spota. Došla sam joj sa milion ideja i bila sam totalno izgubljen slučaj, a ona je to sve lijepo upakovala u jednu cjelinu i zaista uradila odličan posao – kazala je Rialda.

(expressmag.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.