x

Riješite se kilograma pomoću krastavaca!

Svaka dijeta je sama po sebi teška i jako malo ljudi može striktno da se pridržava svih uputa. Međutim, dijeta sa krastavcima donosi brzi gubitak kilograma, a ne morate da gladujete i da brojite kalorije.

Vrijeme trajanja ove dijete je 10 dana ili 14 dana ukoliko želite da smršate 7 kilograma. Namirnice koje smijete konzumirati za vrijeme ove dijete su krastavci, jaja, tunjevina, bijelo meso, kuhani krompir, svježe voće, integralni hljeb, voda, čaj i kafa.

 

Salatu od krastavaca možete da jedete u neograničenim količinima i svaki put kada ogladnite, a ostale namirnice trebate jesti prema sljedećem planu:

 

-    2 kuhana jaja ili 150 grama tunjevine bez ulja ili 150 grama bijelog grilovanog mesa

-    2 veća krompira kuhana na pari ili 3 kriške integralnog hljeba

-    500 grama svježeg voća, po mogućnosti ne špricanog

 

Svaki put kada osjetite glad možete pojesti salatu od krastavaca. Kafu i čaj morate piti bez šećera i strogo se morate odreći slatkiša, alkohola i masnoća.

 

Za vrijeme ove dijete jako je bitno da ranije odlazite na spavanja, a uspjeh nakon 14 dana vam je zagarantovan. Sami sebi odredite u koje doba ćete nešto jesti i isplanirajte sve tako da imate pet obroka u toku jednog dana, tri glavna obroka i dvije užine.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.