x

Rizo Ruža promovisao spot za pjesmu ``Kad prođe sve``! (GALERIJA)

Nakon četiri godine Rizo Ruža se ponovo vraća na scenu sa novim spotom za pjesmu „Kad prođe sve“. Spot je rađen u Sarajevu, a drugi dio na Bjelašnici u selu Lukavac, a za njegovu realizaciju pobrinula ekipa iz „Karic Serif production“ na čelu sa mladom talentovanom rediteljkom Dženanom Bajramović, kojoj je ovo ujedno i prvi video uradak. Promociji spota koja je održana 10. septembra na platou ispred cvjećare „Sarajevska ruža“ na Kovačima, gdje je pjesma i nastala prisustvovao je veliki broj zvanica.

U izradi spota je učestvovao i Karić Šerif i El-Gazija Bajramović.

 

Ekipa glumaca naturščika, kojima je ovo prvo pojavljivanje na ekranu, je sastavljena od vrlo talentovanih osoba. Dedo hadži Džemal Šabeta dobio je glavnu ulogu, a tu su još bili Mirza Budimlić, Menal Sammak, Ermedin Emrić, Nađa Budimlić, Edo Hodžić, ali i Lejla Lukačević, supruga Rize Ruže.

 

Rizo je priznao da gospođa koja je trebala glumiti u spotu bez najave nije došla na snimanje, tako da je Lejla priskočila upomoć.

 

- Nisam imao vremena da razmišljam treba li moja supruga da se pojavi ili ne. Ma, iskreno, nije me ni pitala već kad je vidjela da se „zagužvalo“, priskočila je da pomogne. A ispalo je više nego savršeno. I po ko zna koji put pokazuje da mi je pravi oslonac u životu – iskreno će Rizo.

(expressmag.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.