x

Robijaši vratili oduzetu opremu NK Čelik-a!

Održana je najavljena konferencija za novinare u press dvorani na istočnoj tribini stadiona Bilino Polje. Ovom prilikom su predstavnici Udruženja “Robijaši 1988″ vratili opremu koju su oduzeli igračima nakon nedjeljne blamaže u Širokom.

Zajedno sa predstavnicima udruženja “Robijaši 1988″, konferenciji je prisustvovao i vršilac dužnosti direktora NK Čelik, Muamer Islamović koji je još jednom istakao da razumije ogorčenje navijača trenutnom formom prvog tima. Ponovljeno je da se nije dogodio nikakav fizički napad na igrače niti službena lica NK Čelik i da nikome nisu pokradene lične stvari kako su neki mediji pisali. Spomenuti ćemo da se predstavnici tih medija danas nisu niti odazvali pozivu udruženja “Robijaši 1988″  i nisu poslali svoje “novinare” na press konferenciju.

 

Nakon što se završio dio pred kamerama, direktor je poveo predstavnike udruženja ``Robijaši 1988`` do svlačionice koji su se obratili igračima i novom šefu stručnog štaba. Ponovili su im svoje zahtjeve da žele više zalaganja u utakmicama, samim tim bi i bolji rezultati trebali uslijediti. Gospodin Milomir Odović je obećao da će u sljedećem periodu tim napokon početi pokazivati i na terenu ono što mi svi očekuju od njega.

 

tekst : robijaši 1988

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.