x

Robinzon BRODOLOM 9 premašio očekivanja, Quentin MOSIMANN oduševio posjetioce!

Dugoočekivani i najavljivani Robinzon BRODOLOM 9, održao se proteklog vikenda na molu restorana Robinzon/jezero Modrac Lukavac i ispunio je, pa i premašio sva očekivanja. Pozitivne vibracije i ples, trajali su do ranih jutarnjih sati, a publika se počela „razilaziti“ tek kada je svanuo novi dan.

Više hiljada posjetilaca uživalo je u ritmovima koje je za njih birala posebno odabrana ekipa DJ-a, a prava ludnica nastala je kada se za miks pultom pojavio specijalni gost, francuski DJ, Quentin MOSIMANN koji je u pravom smislu riječi atmosferu „doveo do usijanja“. MOSIMMANN ponesen fenomenalnim prijemom na Modracu, je miksao, svirao bubnjeve, pjevao ... zajedno sa publikom. Kako nam je sam rekao nakon svog seta, ovaj nastup na Robinzon BRODOLOMU će pamtiti i prvi put kada mu se ukaže prilika doći će ponovo.

 

Komentari posjetilaca nakon party-ja od „ovo je najbolji BRODOLOM do sada“ do „jedva čekamo naredni party“, najbolje govore o tome kako je dobra zabava bila na Modracu.

 

Sada već možemo da najavimo i Robinzon BIRTHDAY party i to 11.08.2017 g. sa kojim restoran Robinzon obilježava 20 godina svog uspiješnog postojanja i rada. Specijalni gost na ovom party-ju biće istinska svjetska zvijezda DJ Alex Gaudino. 

 

O njemu ćemo više pričati narednih dana, ali svi pravi istinski zaljubljenici dobre zabave znaju o kakvom se izvođaču radi.

 

Znači, odložite sve obaveze, dobro se isplanirajte i vidimo se na Robinzonovom rođendanskom party-ju, u petak 11.avgusta na molu restorana Robinzon na jezeru Modrac.

 

Pogledajte kako je bilo ...

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.