x

Rođaka iz Zvornika otkriva greške iz mladosti Seke Aleksić!

Tabloid Scandal ekskluzivno je došao do rođake Seke Aleksić koja je odrasla sa pjevačicom u Zvorniku. Ona se rado sjeća zajedničkog djetinjstva sa pjevačicom, ali joj je i žao što je sSeku naivnost mnogo koštala, pa su je tako mnogi prevarili za velike pare koje joj nikada nisu vratili, a od kojih je mogla da sagradi još jednu veliku kuću. 

- Sa Sekom sa provela najljepše dane u djetinjstvu. Mi smo rođake preko njene majke i kada je bila dijete, a i kasnije u školi , pa i dan danas uvijek je pomagala i meni i mojoj porodici, što nikada nećemo zaboraviti, započinje priču rođaka i nastavlja: 

 

- Svi znaju da se ona godinama bavi humanitarnim radom, te da pomaže i djeci i roditeljima koji tu djecu treba da prehrane, ali ipak ne možemo da prežalimo to što ju je njena naivnost mnogo koštala. Ona je toliko para pozajmljivala i davala kojekome, a nikada joj nisu vratili. Mislim da nikada neće moći da naplati svoje greške iz mladosti i da vrati taj novac od kojeg je mogla da sagradi još jednu kuću kakvu već ima u Pazovi - priča rođaka i objašnjava: 

 

- Otkako je počela da pjeva, uvijek su tu bili neki muzičari i menadžeri koji su molili za novac, i uvijek su to bile poveće sume za kola, stan, a ona je uvijek bila dobra duša, pa je davala. Neki dio su joj vratili, a neki nikad. Ona je to oprostila i zaboravila iako su to ogromne pare. Oduvijek je govorila: ``Neka, zaradiću ja opet.`` Sigurno da joj je bilo teško u tim trenucima, jer je ona naporno i vrijedno radila da bi došla do ovoga što je danas, velika zvijezda - završava rođaka iz Zvornika. A Seki i dalje dobro ide, pa će tako biti i sa novim albumom Koma. 

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.