x

Rođeni brat Rade Manojlović me je dobro počupao!

Da sličnost sa nekom koleginicom može da bude ite kako minus, najbolje može da potvrdi pjevačica Katarina Marković Kety, koja je zbog sličnosti sa Radom Manojlović za malo izvukla deblji kraj. 

Naime, Kety se takmičila na Zvezdama Granda, gdje se srela sa Nenadom Manojlovićem, bratom popularne Rade Manojlović, koji ju je doslovce dobro počupao za kosu, misleći od pozadi da je Rada. 
 
 
„Nenad mi je prišao s’leđa i dobro me povukao za kosu, pri čemu sam pomislila da me neko od „ljute konkurencije“ napao-kaže kroz smijeh Kety.Istina je da je Nenad pomislio od mene da je Rada, pa se htio našaliti sa njom.U trenutku kada je shvatio da nije Rada, Nenad je prebledeo i počeo mi se izvinjavati, objašnjavajući da me je pomešao sa njom.Naravno da mu to nisam zamerila i da smo se svi slatko nasmejali, iako me je, moram da priznam, glava malo bolela od čupanja“-priznaje Kety. 
 
 
Iako lično ne misli da ne liči baš toliko na Radu, Kety vrlo često miješaju sa popularnom pjevačicom i dijele joj komplimente, što njoj u principu ne smeta, ali bi ipak volela da ta poređenja prestanu, jer kako kaže, ne želi da bude ničija kopija. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.