x

Roditelji kćerku (15) tjerali na se*s za 1.000 dinara da plate kafanske dugove: Detalji porodičnog užasa u Smederevskoj Palanci!

Roditelji maloljetne M. M. (15) iz Smederevske Palanke koji se sumnjiče da su učestvovali u njenom podvođenju uhapšeni su sa optužbama da su dvije godine u sek*ualnom ropstvu držali kćerku (15). Oni su, prema pisanju Novosti, dijete prodavali za sek*ualne usluge kako bi namirili svoje dugove za hranu i kafanske račune.

– Otac i majka su podvodili kćerku za sek*ualnu eksploataciju od njene 13. godine. Otac se zaduživao za hranu, alkohol cigarete za sume od 10.000 do 30.000 dinara. Kako nije mogao da vrati novac, nudio je povjeriocima u zamjenu se*s sa svojom kćerkom - potvrđeno je Novostima u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

 

Otac je djevojčicu podvodio čak i mušterijama na Plavom mostu u Beogradu za 1.000 dinara.

 

Iza rešetaka su i četvorica muškaraca zbog sek*a sa djetetom.

 

M.M. (15) je dobila status žrtve, i o njoj brinu nadležni Centra za zaštitu žrtava trgovine ljudima. Smještena u hraniteljsku porodicu. Istraga o stravičnom sek*ualnom ropstvu u kome su roditelji držali dijete se nastavlja.

 

Za krivično djelo trgovine ljudima, sa akcentom na to da je u pitanju dijete, kazna koja je zaprijećena zakonom je od 5 do 15 godina. Međutim, vjerovatno će se primjenjivati stari zakon, po kojem je kazna za ovakav zločin od jedne do 8 godina.

 

Otac nesrećne djevojčice je od ranije poznat policiji, a bio je u pritvoru. Njegova žena, odnosno, majka djeteta je takođe u pritvoru, a njih dvoje već neko vrijeme nisu zajedno, jer je, kako se navodi, ona promijenila sek*ualno opredjeljenje.

 

Inače, malena se protivila svemu što joj se događalo, a od oca je dobijala teške batine zbog toga.

 

Svi koji su korisitili nesrećnu sudbinu ove djevojčice, sve mušterije, svi su znali da je maloljetna i da sve to radi mimo svoje volje.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.