x

Ronaldo i Benzema najlošiji u historiji Reala, samo su napadači ovog kluba u Europi gori od njih!

Ronaldo i Benzema ne mogu naći rješenje za svoje probleme u La Ligi

 

Ronaldo i Benzema zajedno su zabili samo dva pogotka u La Ligi, Morata i Diaz koji su napustili Real ovo ljeto zabili su ukupno 17 pogodaka

 

Realova napadačka linija godinama je poznata kao jedna od najučinkovitijih . Ove sezone priča je potpuno drugačija. Ronaldo i Benzema zajedno su zabili samo dva pogotka u La Ligi i čine jedan od najgorih napadačkih parova Europe.

Od 98 klubova u La Ligi, Ligue 1, Bundesligi, Premier ligi i Seriji A, samo dva napadača izBeneventa (posljednja momčad Serie A koja i dalje nema niti jedan bod) imaju lošiji učinak od Ronalda i Benzeme.

Iznenađujuće je da su otkad igraju zajedno u Realu, svaki put do ovog dijela sezone imali barem deset pogodaka. Zasad je svaki zabio po jedan i to u istoj utakmici - protiv Getafea. Zidane ima dobar razlog za zabrinutost jer Real ima ukupno zabijena samo 22 pogotka ove sezone. Prošle sezone nakon istog broja utakmica imali su 34.

Pogledajmo ostatak liga ``petice``; u PSG-u Neymar i Cavani imaju 22 pogotka, Fekir i Diaz imaju 20 u Lyonu, Messi i Suarez u Barci imaju 17, Aguero i Gabriel Jesus su zabili 16 u Cityju, a Lewandowski i Müller imaju 14 u Bayernu.  Morata i Diaz koji su napustili Real ovo ljeto zajedno su zabili 17 pogodaka.

Nikada u povijesti Real nije imao toliko neučinkovite napadače u prvih 12 utakmica, a ironično je da su upravo Benzema i Ronaldo postavili rekord najviše zabijenih golova. Naime, u sezoni 2014./15. zabili su 27 pogodaka nakon 12 odigranih kola.

Srećom po Real, Ronaldo je izrazito učinkovit u Ligi prvaka gdje je zabio već šest pogodaka i sigurno će pokušati nadmašiti samog sebe. U sezoni 2013./14. zabio je 17 golova što je rekord tog natjecanja.

goal.com/ Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.