x

Rowenta for Elite Model Look: U gostima kod Marine!

U organizaciji Freestyle Tuzla tokom Bosansko-hercegovačkog projekta Rowenta for Elite Model Look 16 odabranih djevojaka 27.08.2013 godine ugostila je već tradicionalno Marina Frapa Rogoznica na čelu sa gospodinom Franjom Pašalićem. Djevojke će u Marini Frapa boraviti 10 dana gdje će se  pripremati za  Gala Finalno veče.

Mediteranska klima i predivan ambijent Marine Frapa pružaju Elitovom  timu idelane uslove za rad i odmor.

Kao jako dobar domaćin osoblje Marine Frape  djevojkama su poželjeli dobrodošlicu na  specijalan način -Tappanyaki večerom i specijalitetima iz Sushi bara.  Tappanyaki večera je svojevrstan kulinarski show  gde kuhar na vreloj plati pred gostima priprema hranu a kako su se djevojke provele možete vidjeti na fotografijama.

Finaliskinje su već imale uvida u to šta znači biti top model kroz obuke, photoshotinge i fitinge za predstojeće modne revije.

U četvrtak su  završile snimanje remake-a muzičkog spota  iz mjuzikla. Snimanja pomenutog spota je bio zaista zahtjevan i komplikovan zadatak,  ali su djevojke  iako početnice radnom zadatku pristupile profesionalno  pa je snimanje završeno za  jedan dan.

Boraveći u Marini Frapa  finalistkinje se pripremaju za Gala finalno veče  vrijedno vježbajući koreografije ali i osnovne  modelinga kako bi se što bolje predstavile bosanskohercegovačkoj javnosti. Vrhunac priprema i boravka djevojaka u Hrvatsko je 1.09.2013 kada će se na Marina Frapa Fashion and Talent show-u  prvi put zvanično predstaviti široj javnosti.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.