x

ŠABAN U SUZAMA: Cuca ima tumor na materici!

Ivona Negovanović Cuca ponovo je u centru zbivanja posljednjih dana nakon što su mediji objavili da je obnovila vezu sa Šabanom Šaulićem. Međutim, STAR je došao do šokantne informacije da pjevačica ima tumor na materici, pa je po hitnom postupku operisana u bolnici “Narodni front”. 

Da sve bude još gore i traumatičnije, Cuca je morala da skrati kosu za 40 centimetara jer je naglo počela da joj opada zbog zdravstvenog problema! Kada je Šaban saznao za strašnu vijest, pjevač nije krio tugu i zabrinutost! Bukvalno se rasplakao zbog Cuce koju poznaje od njene četrnaeste godine.

 

Naime, kada se vratila iz Austrije, Cuca je sasvim slučajno otkrila da ima tešku bolest. Njoj je posljednjih mjesec dana naglo počela da opada kosa, toliko da je čak morala da je skrati za 40 centimetara, međutim, nije ni slutila šta će joj doktori reći kada je otišla na redovan ginekološki pregled. Bukvalno se skamenila od straha kada su joj saopštili da ima tumor na materici koji hitno mora da se operiše…

 

Odmah je pozvala Šabana i saopštila mu strašnu vijest, a od majke i ostalih najbližih pokušala je da sakrije istinu. Šaban je ostao u šoku, zanijemio je kada mu je preko telefona rekla šta joj se dešava. Odmah se rasplakao jer nije mogao da vjeruje da ju je to snašlo tako mladu. Sreća, pa mu nije rekla koliko je ozbiljna situacija, ali je on odmah reagovao i ponudio joj svaku vrstu pomoći, ali je ona to odbila. 

 

Cuci je nakon toga brzo zakazana operacija i tumor je uspješno odstranjen. U bolnici je provela sedam dana, a sada je kod kuće i oporavlja se. Sve je sada u najbolje redu, stigli su nalazi biopsije kojima je utvrđeno da je riječ o benignom tumoru. Cuca je mnogo strahovala da ima maligni tumor i tresla se dok nije dobila rezultate. 

 

Podsjetimo, prije nego što je Cuca otišla na operaciju, mediji su objavili paparaco fotografije nastale u jedoom restoranu u Bečeju na kojima se jasno vidi da su Šaban i Cuca zajedno u društvu. 

(Star Magazin)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.